TOERNOOI 2019

info  VOOR  28 December 2018!!

– We starten om 19:00 uur in sheerenberg

Uiterlijk 18:15 Aanwezig bij CAFE meijer voor gezamelijk vertrek – bob”s en taxi”s. telling Taxi gasten!

– De mensen die rijden / boppen!,  graag even doorgeven hoeveel mensen er in de betreffende auto mee kunnen! dat scheeld uiteraard in het aantal taxi’s!!!

– Kosten per persoon 35,00 ( mocht er een bedrag over blijven dan word deze bij cafe meijer opgezopen. ( van deze betaling worden naast de banen en de drankjes, ook de onkosten van deze webstite betaald ( 72,80 )

MENSEN DIE OBSOLUUT NIET NA DE TIJD BIJ MEIJER DE POT KUNNEN OP BORRELEN BETALEN 30,00 !! 

– Het is absoluut NIET de bedoeling dat er hapjes ( op een baan besteld worden zonder overleg !!)

 

-voor het begin van de wedsrijden  graag de juiste naam in de computer ingeven!! geen bij namen koos namen ect, dit vanwege het uitrekenenen van de score”s en dde vermellding op de TROFFEE!!! bij winst ( dit was helaas eerder wederom enkele keren NIET juist ingevuld…en dat is verdomde lastig met de prijzen en ook het invullen van de namen en scores op de internet pagina’s,..)

-De gemiddelden van twee compleet uitgespeelde ronde’s tellen voor jouw geldende eindscore!! een derde ronde ballen gooien telt dus NIET mee voor je gemiddelde, dit houd ook NIET in dat er na de twee officieele ronde’s als un stel pubberende blager de ballen met onmundig geweld over de banen te werpen en hier zelf achteraan te vliegen, wat helaas in 2014 buiten het boekje ging!!  

bij voorbaat erg bedankt ! 😉

 

de organisator wens een ieder een mooie avond en veel succes toe!