geschiedenis

Het Netters kampioenschap bowlen is ontstaan in het jaar 2002


In dat jaar strijde  een gezelschap bestaand uit ‘ zoals het nu in de volksmond word uitgesproken’ OUDE GARDE van lieksvol om de titel!


De mannelijke TITEL werd dit eerste jaar met een punten aantal van 170 gewonnen door Harold Kuster, deze hoge score staat nog steeds als het record van het gemiddelde uit twee ronde’s!


De eerste vrouwlijke titel ging in 2002 naar Geke Colenbrander.Na deze leuke avond werd besloten dat deze titels verdedigd moesten worden, daarmee  was de geboorte van dit √©√©nmaal jaarlijk spektakel een feit.


In de opvolgende jaren sloten ook de lieksvollers zich aan dit toernooi toe en keerden ook jaarlijks geboren en verhuisde netterse terug om zich in deze strijd te kunnen mengen!


In 2010 sloot zich zelfs alweer een nieuwe generatie netterse jeugd aan het toernooi toe!


Dit alles maakt het bowlen niet alleen een strijd der titels maar ook een leuk en mooi samenkomen van vrienden en bekenden die men niet meer wekenlijks ziet.


Kort gezegd is en blijft dit een mooie avond en is elke netterse dan wel vrienden of bekende van harte welkom zich aan te melden voor deze avond!